Kvalitně repasovaný server vám ušetří peníze a je spolehlivý

28 dubna, 2017

Odrazuje vás od koupě nového serveru pořizovací cena, která je pro váš projekt příliš vysoká? Naopak použitý server je pro vás velká neznámá a obáváte se toho, jestli bude dostatečně funkční a spolehlivý? V takovém případě je pro vás ideálním řešením server repasovaný.

Ten lze pořídit za výrazně nižší cenu a pokud zvolíte kvalitního prodejce, tak se na jeho funkčnost a spolehlivost můžete spolehnout. Podle čeho tedy vybírat?

Co vlastně repasovaný server je?

Jedná se o lehce použitý server, který projde kompletním servisem. V prvním kroku je rozebrán na jednotlivé komponenty a ty jsou následně pročištěny. Díly, které jsou v takovém technickém stavu, že by celkovou funkčnost serveru mohli ohrozit jsou vyměněny. Následně je server opětovně složen. Velkou výhodou je také možnost sestavení serveru na míru podle vašich požadavků.

Obraťte se na profesionály

Servery nejsou běžně nabízeným zbožím. Jelikož se jedná specifický produkt, tak ho v nabídce největších českých e-shopů s elektronikou většinou nenajdeme. Když už takový prodejci servery nabízejí, jedná se spíše základní nabídku s malým výběrem. Proto doporučujeme zvolit prodejce, který na servery a jejich příslušenství specializuje. Právě takový specialista vám dokáže nabídnout server, který bude nejvíce vyhovovat vašim požadavkům a finančním možnostem.

Profesionální a kvalitní repasování

Kvalitně repasovaný server je svou funkčností a spolehlivostí na srovnatelné úrovni jako server nový. Důležité je však odlišit kvalitně repasované servery od těch, které jsou v dezolátním stavu. Skuteční profesionálové provádí repasování v celém rozsahu prostřednictvím svého vyškoleného personálu. Pouze tak máte záruku, že byl celý proces proveden profesionálně.