Outlook jako efektivní nástroj? Stačí do něj integrovat eWay-CRM

29 srpna, 2017

Kontaktů, které se postupem času hromadí v databázi vašeho Outlooku, byste si měli vážit. A zároveň se snažit o to, abyste z nich vytěžili maximum. Pokud se nechcete populárního e-mailového klienta vzdát a zároveň se bráníte používání několika různých aplikací, integrujte do něj eWay-CRM. Skvělý CRM systém posune vaše podnikání na další úroveň – získáte díky němu přehled nad kontakty, projekty a zakázkami, aniž byste si museli zvykat na jiné prostředí.

Jak vám eWay-CRM pomůže při řízení vztahů s klienty?

Outlook CRM vám ušetří spoustu času, protože ho dobře znáte a umíte používat. V důvěrně známém rozhraní „pouze“ přibydou nové funkce, díky kterým nebudete nuceni k přenášení dat mezi vícero systémy. Prostřednictvím jediného kliknutí dosáhnete přiřazení komunikace k projektu a stejně snadno roztřídíte poštu tak, abyste mohli kdykoliv dohledat informace ke konkrétní zakázce. K dalším skvělým funkcím patří synchronizace úkolů s kalendářem a možnost procházení na mobilním zařízení.

https://www.youtube.com/watch?v=9h4LRcch5c8

CRM systém vám usnadní a zefektivní spoustu činností, které v rámci plánování a marketingu děláte každý den. Karty kontaktů můžete libovolně editovat, mazat nepotřebná pole a přidávat vlastní, filtrovat cílové skupiny a v neposlední řadě do nich přiřazovat e-maily. Za zmínku stojí také integrace osob do společností, automatické třídění e-mailů, párování pošty s klienty a převod komunikace na poptávky.

Možnosti eWay-CRM jsou v praxi mnohem širší. V případě potřeby ho lze napojit na oblíbené účetní aplikace (MoneyS3 a Pohoda), hromadně rozesílat e-maily či sledovat finanční přehledy.

https://www.youtube.com/watch?v=i_hW6SV4bAg

Stáhněte si CRM zcela zdarma

Chcete si ho vyzkoušet? Stáhněte si CRM zdarma a udělejte si vlastní názor. Bezplatná verze zahrnuje 200 MB cloud a podporu přes e-mail. Další informace najdete na www.eway-crm.com/cs/.